ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Κλιματισμός/Αντλίες Θερμότητας

Η κατασκευή του κλιματισμού σε κατοικίες  απαιτεί  συνέπεια, ευελιξία, ποιότητα και άψογη αισθητική.

Με άξονα την τεχνική μας κατάρτιση και σύμμαχο την πολυετή  εμπειρία μας, προσφέρουμε ρεαλιστικές πρακτικές στο χώρο της κατασκευής κτιρίων.

Στόχος μας, να βρίσκουμε λύσεις που κάνουν τη διαφορά.

Με πρωτότυπες ιδέες αλλά και τεχνικές λύσεις, δημιουργούμε μία δυνατή συνεργασία με κάθε πελάτη, που όχι μόνο αποδίδει αλλά και αποτελεί ευχάριστη εμπειρία .Συνεργαζόμαστε με τις πλέον αναγνωρισμένες και αξιόπιστες  εταιρίες κλιματισμού

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Από κεντρικά συστήματα VRF,κεντρικές κλιματιστικές μονάδες, ημικεντρικά μηχανήματα, αυτόνομες μονάδες, fan coils, μονάδες υψηλής ακρίβειας,  καθώς και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μετά την πώληση και προγραμμάτων συντήρησης.

Το κόστος της καταναλωμένης ενέργειας για τον κλιματισμό μίας επιχείρησης αποτελεί συχνά σημαντικότατο κομμάτι των ετήσιων δαπανών της. Σε επιχειρήσεις τουριστικής φύσεως όπως ξενοδοχεία, οι ενεργειακές απαιτήσεις για την κάλυψη βασικών αναγκών υποδομής (όπως ζεστό νερό χρήσης, κλιματισμός, ανακυκλοφορία κλπ.) είναι όχι μόνο μεγάλες αλλά θα τις χαρακτηρίζαμε ως καθοριστικό παράγοντα για την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης.

Ενδιαφέρεστε οι δυνατότητές μας σε θέματα κλιματισμού να στηρίξουν την επιχείρηση σας;

Δώστε μας τη δυνατότητα να γίνουμε ο σύμβουλος-συνεργάτης σας!

Main Menu